Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Surplus Industrial Technology Limited Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Το πλεόνασμα Industrial Technology Limited είναι επαγγελματικός μεγάλης κλίμακας κατασκευαστής όλων των τύπων να επιμεταλλώσει με ηλεκτρόλυση τα προϊόντα βιομηχανιών, ενσωμάτωση της ανάπτυξης και της παραγωγής από κοινού. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τις επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση δεξαμενές, επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση βαρέλι, επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση εξοπλισμός εγκαταστάσεων,

επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση εξαρτήματα, κατοικία φίλτρων τσαντών PP, κατοικία φίλτρων τσαντών ανοξείδωτου, θερμάστρα βύθισης PTFE, θερμάστρα βύθισης ανοξείδωτου, θερμάστρα βύθισης τιτανίου, ανταλλάκτης θερμότητας βύθισης, PTC θερμάστρα βύθισης, θερμάστρα βύθισης χαλαζία, άνοδος τιτανίου, διορθωτής ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης και σχετικά προϊόντα. Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2014, και έχουμε πολλά έτη ιστορίας στην επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση βιομηχανία. Τοποθετημένοι κοντά σε ShenZhen, απολαμβάνουμε την κατάλληλη μεταφορά νερού, εδάφους και εναερίου.

 

Πλεονάσματος οι Industrial Technology Limited άνθρωποι έχουν προσπαθήσει συνεχώς να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων, αυτήν την περίοδο, εμείς εξήγαγαν ήδη στην Αμερική, τη Γαλλία, την Αυστραλία, την Ιταλία και 20 άλλες χώρες και περιοχές. Η επιχείρησή μας έχει εστιάσει πάντα στην έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία.

 

Μετά από 10 έτη ανάπτυξης, η επιχείρησή μας έχει χτίσει προσεκτικά μια από σπίτι σε σπίτι μιας στάσης υπηρεσία για τους εμπόρους. Έχουμε μια πολύ πλήρη εισαγωγή και εξάγουμε το σύστημα υπηρεσιών στη ηπειρωτική Κίνα, και έχουμε καθιερώσει τις στενές συνεταιριστικές σχέσεις με πολλές ναυτιλιακές εταιρίες και αερογραμμές.

Μπορούμε να παρέχουμε την καλύτερη ναυτιλία, διαδρομές αεροπορικών μεταφορών, τελωνειακή δήλωση, ασφάλεια εξ ονόματος μιας σειράς υπηρεσιών για την εξαγωγή αγαθών σας. Η επιχείρησή μας έχει μια εξοπλισμένη καλά αποθήκη εμπορευμάτων σε Shenzhen που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των αγαθών σας για τη διέλευση σε Shenzhen. Μπορούμε να ελέγξουμε και να δεχτούμε την πηγή αγαθών και να παγιώσουμε το μαζικό φορτίο για σας, να επιλέξουμε την κατάλληλη μέθοδο παράδοσης, και να παραδώσουμε τα αγαθά ακίνδυνα και γρήγορα.

 

Έχουμε ένα πολύ εκτενές δίκτυο πληροφοριών προϊόντων, με τους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Κάτω από την καθοδήγηση της επιχειρησιακής φιλοσοφίας «της δημιουργίας της καλύτερης υπηρεσίας» και μέσω των αδιάλειπτων προσπαθειών όλων των υπαλλήλων, έχουμε επιτύχει τα αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα. Η επιχείρησή μας έχει μια ομάδα σπονδυλικών στηλών που είναι ικανή στην επιχείρηση και ισχυρή στη δυνατότητα λειτουργίας. Ερευνήστε την κινεζική αγορά για τους υπερπόντιους πελάτες για να βρείτε τις πηγές αγαθών, να επιθεωρήσετε και να δεχτείτε τα αγαθά, και δηλώστε το τελωνείο για να ανακουφίσετε όλες τις ανησυχίες για την εισαγωγή και την εξαγωγή.

 

Παρέχετε τις επαγγελματικές, εξατομικευμένες, παντός καιρού, ολικές υπηρεσίες.

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η εσωτερική επιχείρηση ιδρύθηκε το 2007 κυρίως συμμετέχων στην ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση, χημικό, πλαστικό, τυπωμένο κύκλωμα, οπτικοηλεκτρονικός, ημιαγωγός και άλλο εξοπλισμός τιτανίου βιομηχανιών, μεταβλητά προϊόντα τιτανίου, κρύο και εξοπλισμός ανταλλαγής θερμότητας, μεταβλητές αντιδιαβρωτικές ηλεκτρικές θερμάστρες. Το 2014, το πλεόνασμα Industrial Technology Limited επιχείρησης Χονγκ Κονγκ καθιερώθηκε.

Surplus Industrial Technology Limited Surplus Industrial Technology Limited Surplus Industrial Technology Limited Surplus Industrial Technology Limited Surplus Industrial Technology Limited Surplus Industrial Technology Limited Surplus Industrial Technology Limited
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-3500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Surplus Industrial Technology Limited Πιστοποιήσεις